Over ons

Bij Jurida streven we naar het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van bewindvoering, mentorschap en curatele, met als uiteindelijk doel, het begeleiden van individuen naar een zo groot mogelijke mate van zelfredzaamheid. Ons team bestaat uit toegewijde professionals met een brede expertise, waardoor we in staat zijn om op diverse gebieden te opereren en aan de unieke behoeften van onze cliënten te voldoen.

Onze Kernwaarden

Bij Jurida staat betrokkenheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid centraal. Wij begrijpen het belang van persoonlijk contact en streven ernaar nauw verbonden te blijven met onze cliënten. Door regelmatig contact te onderhouden, blijven we op de hoogte van de individuele situaties en behoeften van onze cliënten, wat essentieel is voor het leveren van op maat gemaakte diensten.

In onze communicatie streven we naar openheid en eerlijkheid. Wij geloven dat transparantie de basis vormt voor het opbouwen van vertrouwen tussen Jurida en onze cliënten. Door duidelijk te communiceren over de te verwachten stappen en resultaten, zorgen we ervoor dat onze cliënten vol vertrouwen het traject ingaan, zonder vrees voor onzekerheid.

Bij Jurida zijn we toegewijd aan het waarborgen van de belangen van onze cliënten en streven we ernaar een ondersteunend en vertrouwd partnerschap op te bouwen tijdens hun reis naar zelfredzaamheid.

Ons team

Günnur
Bewindvoerder, mentor en curator

Günnur is de bezielende kracht achter Jurida, een bewindvoerderskantoor dat in 2015 werd opgericht. Haar bevlogenheid voor het recht en haar uitgebreide werkervaring bij diverse organisaties vormden de drijvende kracht achter de oprichting van Jurida als een toonaangevend bewindvoerderskantoor. In 2018 breidde zij de diensten uit met mentorschap en curatele. Naast haar juridische bekwaamheid heeft Günnur ook de opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening afgerond. Met haar juridische expertise en haar maatschappelijke inslag leidt Günnur Jurida naar een compleet dienstenaanbod, waar integriteit en zorg voorop blijven staan.


Günnur’s juridische deskundigheid wordt versterkt door haar Turkse afkomst, wat een waardevolle culturele dimensie toevoegt aan de dienstverlening van Jurida. Hierdoor kan het team nog beter inspelen op de unieke behoeften van cliënten met diverse achtergronden en is de stap voor bewindvoering, mentorschap en curatele kleiner voor mensen met een cultureel achtergrond.


Günnur blijft zich inzetten voor het welzijn van haar cliënten, en haar leiderschap heeft Jurida gevestigd als een vertrouwde naam met een inclusieve benadering.

Hacer
Bewindvoerder, mentor en curator

Sinds 2019 is Hacer een waardevolle aanvulling op het team van Jurida, waar ze als juridische professional werkzaam is. Naast haar afgeronde Rechtenstudie heeft ze ook de opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening opleiding voltooid.


Hacer’s brede educatieve achtergrond en praktische ervaring als mentor en curator, gecombineerd met haar sociaal maatschappelijke opleiding, maken haar een deskundige in haar vakgebied. Bij Jurida draagt ze bij aan het verstrekken van juridisch advies met een sociaal maatschappelijke inslag, waarbij de behoeften en omstandigheden van cliënten centraal staan.


Met haar uitgebreide kennis draagt Hacer bij aan de missie van Jurida om niet alleen juridische bijstand te verlenen, maar ook om sociale en maatschappelijke aspecten in overweging te nemen. Haar betrokkenheid versterkt Jurida als een kantoor dat niet alleen deskundigheid biedt, maar ook een mensgerichte benadering hanteert bij het ondersteunen van cliënten.

Romy
Bewindvoerder, mentor en curator

Sinds februari 2024 is Romy als waardevol lid onderdeel van het team van Jurida.  

Romy heeft de opleiding Sociaal Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond. Na de afronding van haar studie heeft ze bij verschillende organisaties ervaring opgedaan als persoonlijk begeleider en ambulante hulpverlener.


Door haar ervaring in de zorg heeft Romy een diepgaand begrip ontwikkeld van de uitdagingen waarmee mensen te maken hebben. Haar inzet voor het ondersteunen van anderen en een schat aan kennis wat ze met zich meebrengt, maakt haar een waardevolle aanwinst voor elk team.

 

In haar rol als bewindvoerder, mentor en curator is Romy vastbesloten om onze cliënten de best mogelijke ondersteuning te bieden, met aandacht voor hun behoeften en belangen. Haar betrokkenheid en deskundigheid zal onze diensten verder versterken.